Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τα πρώτα δείγματα των εξετάσεων να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού, εν αναμονή των επίσημων αποτελεσμάτων.

Οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Αντελίνο Βιεϊρίνια φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται, κάτι που έχει… σοκάρει άπαντες στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, υπεβλήθη σε εξετάσεις το πρωί, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του

Τα πρώτα δείγματα αυτών δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού, κάτι που θα τον αναγκάσει να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα

Το μέλος του Δ.Σ της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, Γιώργος Σαββίδης, έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, αναρτώντας μία φωτογραφία στην οποία αναγράφεται:

“Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”

Δείτε το σχετικό ποστ: 

Νίκος Καρέλης
«Θέλαμε πολύ να αφιερώσουμε τη νίκη στον Βιεϊρίνια. Θα κάνει ό, τι μπορεί να επανέλθει, είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση»

Ο Δημήτρης Πέλκας έγραψε:

“Όλοι για σένα την άλλη Κυριακή. Περαστικά αρχηγάρα μου”. Ο Δημήτρης Λημνιός με τη σειρά του ανέφερε: “Περαστικά υπερπαίκτη”, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης έγραψε:

“Περαστικά αρχηγέ. Είμαστε όλοι δίπλα σου, γρήγορα κοντά μας”

Παράλληλα, το δικό του μήνυμα έστειλε και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που δεν ξεχνάει τον Δικέφαλο και τους πρώην συμπαίκτες του, γράφοντας σε ποστ της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ:

“Μείνε δυνατός αρχηγέ”

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που μέσω δηλώσεων έστειλαν το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα στον αρχηγό της ομάδας

Copyright © 2017 Protevousa. All rights reserved.
Designed by Oliver Creative Communications | Developed by Istognosis